STZ - ook voor je zakelijke
vraag en aanbod advertenties
- scroll naar beneden -

Het zijn momenteel moeilijke tijden voor de meeste bedrijven. Daarom streeft de stichting er naar om te helpen, te adviseren en ter zijde te staan op een praktische manier. Dit is tenslotte het doel van de stichting en is harder nodig dan ooit ! Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven.

De stichting helpt bijvoorbeeld omdat het gecompliceerd is om nu naar Thailand te reizen en u hulp nodig heeft van iemand die er al is en uw taak “tijdelijk” kan overnemen. Of bijvoorbeeld met het zoeken van een partner in Thailand om een joint venture aan te gaan voor een of meerdere projecten. Of om bedrijven te bezoeken wat u anders zelf zou doen maar nu niet kunt. Of om kwaliteitscontrole te doen voor verscheping van goederen wat u anders zelf zou doen. Of u zoekt een baan in Thailand omdat u uw huidige baan bent kwijtgeraakt vanuit Nederland of Thailand. Of... als student zoek je alsnog een stageplaats bij een bedrijf in Thailand. Kortom als u hulp nodig hebt laat uw stem horen!

Geef uw advertentie of bericht op via ons onlineformulier

De prijs bedraagt 400 baht voor 1 maand en 800 baht voor 3 maanden

Na goedkeuring (redactie) van de ad ontvangt u via mail een link waar u online kunt betalen.

Vraag/aanbod #14012021

Ik ben voor mijn online shop www.chocolateboulevard.be opzoek naar mensen die ervaring hebben met online platformen in Azië zoals Aliexpress, ... Een eventuele samenwerking is niet uitgesloten.

Meer informatie: Koen Seynaeve | Chocolate Boulevard koen@chocolateboulevard.be


Vraag/aanbod #16122020

Ik ben Rob. Zit al een jaar of 14 in Thailand en heb een hoop ervaring. Praktisch denken, gemotiveerd om oplossingen te zoeken, goed in nummers en algemene organisatie, administratie, payroll, Excel VBA programmering, Internet marketing en websites enz.

Meer informatie, CV en contact via: robbadoux@gmail.com of 0888733716


Vraag/aanbod #22092020

Origin Organic is gespecialiseerd in de productie, import en export van biologische voeding en grondstoffen. Wij hebben jarenlange expertise en zijn gevestigd in Hua Hin, Thailand. We maken biologische voedselproducten en verzorgen zelf de logistieke kant van de export naar Europa. Origin Organic is bij uitstek uw partner als u in Thailand zoekt naar grondstoffen, producenten of leveranciers van biologische voedselproducten.

Meer informatie en contact via: info@originorganic.asia


Vraag/aanbod #21092020

Goedendag, mijn naam is Ineke Saipin – u kunt mij bereiken via mijn email adres: add2000@gmail.com. Het gaat om BEACHSPOT THAILAND Guesthouse/Hotel/Hostel met alle vergunningen en zeer mooi ingericht. Er zijn 6 kamers met zeezicht, een lounge, en restaurant. Neem contact met mij op voor meer informatie en foto’s. De huurprijs voor het geheel is 2800 euro per maand zonder bijkomende kosten.


Vraag/aanbod #07092020

Mijn naam is Henk Michelbrink, ik heb 12 jaar in Thailand gewoond en gewerkt. Inmiddels woon ik alweer 5 jaar in Nederland, maar ik heb een enorme ervaring opgedaan in Thailand-China en Taiwan voornamelijk als kwaliteits controleur. D.A.F-Snoeks automotive-Ledverlichting en Ebike-Nederland waren mijn grootste klanten. Op mijn website www.sparringpartner-ondernemers.nl kunt u diverse verhalen/ervaringen die ik heb meegemaakt lezen. www.agentschaphenkmichelbrink.nl is ook een tak van mij vooral om nieuwe producten te vermarkten. Mvr Gr Henk Michelbrink

Email: henk@agentschaphenkmichelbrink.nl