Thailand Zakelijk. Wie zijn wij?

Martien Vlemmix

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting die bestaat uit ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. De stichting wil Nederlanders die van plan zijn om zaken te doen in Thailand, of al zaken doen in Thailand, helpen en in contact brengen met Nederlanders die in Thailand ondernemen. Ook vormt de stichting een platform in Thailand (in Bangkok en in Huahin) voor ondernemers om elkaar te ontmoeten, te helpen en informatie uit te wisselen. En organiseert het kennismakingsborrels (regelmatig met productpresentaties door leden) en bedrijfsbezoeken. Het is een actief vrijwilligersnetwerk van zo'n 70 Nederlandse ondernemers in allerlei werkgebieden. Omdat ze vele jaren ervaring in Thailand hebben, beschikken ze ook allemaal zelf nog over een netwerk.

Thailand Zakelijk (en voorheen MKB Thailand) is opgezet door samenwerkende Nederlandse ondernemers in Thailand. Drijvende kracht is Martien Vlemmix, inmiddels meer dan 35 jaar ondernemer. Hij doet al bijna 20 jaar zaken met en in Thailand.


Volg ons

Van MKB naar Thailand zakelijk

Bron van informatie

Thailand Zakelijk komt voort uit MKB Thailand. MKB Thailand helpt vanuit Bangkok al zeven jaar kleine en middelgrote bedrijven met adviezen en antwoorden op prangende vragen. MKB is gebaseerd op de arbeid van vrijwilligers en het enthousiasme van deelnemende Nederlandse ondernemers in Thailand. Thailand Zakelijk is met een Facebookpagina en een website het loket voor informatie en actuele ontwikkelingen. Voornaamste reden om van MKB Thailand (dat als stichting in Thailand geen juridische status heeft) een Nederlandse stichting te maken is om ondernemers eerder van dienst te kunnen zijn. Toekomstige ondernemers moeten niet pas in Thailand, maar al in Nederland geholpen worden met adviezen, het liefst op het moment dat men nog met de plannen bezig is. Te vaak wordt er al nodeloos geld uitgegeven voordat mensen naar Thailand komen.Wat wilt u weten?

De lijnen zijn kort, contact met ondernemers in Thailand is snel gelegd.

Thailand Zakelijk is geen logge papierwinkel, wij adviseren en helpen snel en direct (en tegen een betaalbare vergoeding). De lijnen zijn kort, contact met ondernemers in Thailand is snel gelegd. Op alle mogelijke manieren staan we u bij met contacten en hulp in Thailand en Nederland. We zoeken de juiste mensen voor u, we adviseren en helpen u zo lang als u denkt dat nodig is. We begrijpen dat uw plan uniek is. Onze adviezen zijn dus helemaal op u gericht, toegespitst op uw idee en uw situatie. Het maakt niet uit of u al zaken doet of aan de eerste plannen werkt, voor ons is geen vraag te veel. Informeer u goed, leer van de ervaringen van anderen, gebruik hun knowhow.


NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS