UPCOMING EVENTS
STZ AGENDA - evenementen en netwerkborrels:(Gezien de Covid-19 situatie kan wijzigen, en de daarbij behorende maatregelen van de Thaise overheid -
alsmede onvoorziende omstandigheden is onze agenda onder voorbehoud.)


 • Donderdag 16 december 2021
  DVDO | Dag van de Ondernemer te Hua Hin Laksasubha Resort.. (17:00-22:30)


 • In december worden op de Dag van de Ondernemer voor het derde jaar op rij door de Nederlandse ambassadeur oorkondes uitgereikt aan Nederlandse MKB-ers in Thailand. Zij krijgen zo'n oorkonde voor ondernemerschap, getoond lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Stichting Thailand Zakelijk organiseert, in samenwerking met NLinBusiness, de Dag van de Ondernemer op 16 december van 17.00 tot 22.30 uur in het Laksasubha Hua Hin Resort.

  U begrijpt het al: op een fraaie locatie aan het strand. De kersverse ambassadeur Remco van Wijngaarden zal de oorkondes uitreiken. Uiteraard zijn ook ondernemers die al een oorkonde hebben of er mogelijk een volgende keer eentje ontvangen zeer welkom. Het is het uitgelezen moment om met oude bekenden bij te praten en nieuwe zakelijke contacten te leren kennen.

  We hopen niet alleen dat u er op de Dag van de Ondernemer bij bent, maar hopen ook dat u, net als co-sponsor NLinBusiness, iets extra's wilt doen in de vorm van sponsoring. Wie weet ziet u uw logo die avond graag geëtaleerd op een speciale banner, kiest u voor een speciale vermelding in de slide show op de beeldschermen, of wilt u juist dat uw logo in beeld wordt gebracht op de live stream van het evenement.

  Verder kunt u ook hapjes of drankjes sponsoren of een korte presentatie geven over uw bedrijf of een product. We staan open voor uw suggestie en willen graag meedenken hoe we uw bedrijf die avond goed voor het voetlicht brengen. Neem daarom gerust even contact met ons op!


  Ook de Thaise boog kan niet altijd gespannen staan. Nederlandse (maar ook Belgische en Thaise) ondernemers, en vrienden en bekenden van Thailand Zakelijk, komen maandelijks bij elkaar om bij te praten, de laatste wetenswaardigheden uit te wisselen of nieuwe ondernemers te ontmoeten. Dat doen ze zowel in Bangkok als in Hua Hin (voor de liefhebbers van een borrel: er zijn dus twee netwerkavonden per maand). Dat is handig want zo ontmoet u verschillende mensen en bent u op de hoogte van wat er in beide plaatsen gebeurt.

  STZ/MKB Netwerkborrelavond
  -- --

  Netwerkborrel avond - HUA HIN 2021
  bij SAY CHEESE op 25 November 2021

  Een goed moment om nieuwe ondernemers te leren kennen en bij te praten met oude bekenden. Er mag gelachen worden, want alhoewel we elkaar helpen, ondersteunen en samen ervaringen uitwisselen, is gezelligheid van levensbelang.
  Netwerkborrel voor --

  De volgende Hua Hin STZ netwerkwerkborrel is gepland voor -- 2022


  STZ Stichting Thailand Zakelijk. © Copyright 2019-2020. All Rights Reserved. Goergen Web Design & Development