Bij de eerste Thailand Zakelijk meeting in Oosterhout NB kwamen er meer mensen dan we hadden durven hopen.

Zaken doen met en in Thailand leeft dus volop konden we snel concluderen. Omdat we in Nederland wat minder vrijwilligers hebben dan in Thailand hebben we ons veelal moeten bepreken met een kort kennismaak gesprekje en het uitwisselen van kaartjes. Dat hebben we dan ook zeker gedaan en kunnen we veel nieuwe contacten toevoegen aan de stichting.

Terwijl Wilma van Le Boulevard rond kwam met een heerlijke chocolade traktatie van ons lid Koen Seynaeve werden ook al gelijk contacten gelegd tussen de bezoekers onderling. Dat is tenslotte ook een doel van de stichting…elkaar helpen waar mogelijk. Nu gaan we verder met veel detailvragen en oplossingen per e-mail en zijn veel bedrijven klaar om van start te gaan met hun plannen zodra er weer wat meer zakelijke vrijheid is.

Omdat we de komende maanden onze splinternieuwe Zakelijke Contacten pagina extra gaan promoten is het misschien slim om daarop al uw wensen voor contactpersonen/ agenten in Thailand of Nederland en anderszins te plaatsen.

Meer members en sponsors zodat we nog meer kunnen doen aan advies en hulp geven. Snel weer een bijeenkomst in Nederland zodat we misschien een wat langer gesprek kunnen hebben. Blijf ons dus volgen.

Groeten van Martien en overige bestuursleden uit Nederland.

(bijna alle foto’s met inachtneming van de 1,5 meter regel)

NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS