Maak kennis met onze Members

Word ook member van Thailand zakelijk, je kunt je hier aanmelden.

Rob Hurenkamp Partner Mazars is een toonaangevende audit-, met financiël advies, juridisch en fiscale praktijk, die de voordelen van een geïntegreerd wereldwijd partnerschap combineert met de ondernemingszin van de partners.
Matthieu Heiligenberg CEO AA Insurance Brokers wordt gerund door een toegewijd team met vele jaren ervaring op het gebied van verzekeringen in Thailand. Onze klanten variëren van particulieren tot internationale bedrijven.
Erwin de Smit CEO Opgericht in april 2001. Fabrikant van chilipasta, knoflookpasta en tamarindepasta in bulkverpakkingen in de centrale regio van Thailand, Nakhon Sawan. Kwaliteitsproducten voor de wereldwijde Industriële sector.
Onno Stienen COO ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.
Michel Rosmolen CEO Geonoise is opgericht vanuit de overtuiging dat de mensheid een diepe relatie heeft met geluid. Daarom zijn we vastbesloten om de mogelijkheden te onderzoeken van wat we ermee kunnen doen.
Frans Goergen Full stack web developer Met resultaatgerichte websites helpen wij ondernemers online succesvol te zijn. Ambachtelijk vormgegeven websites die razendsnel laden en geoptimaliseerd zijn op SEO-gebied.
John Hus CEO We opereren als officiële merkmarketeers voor een aantal gerenommeerde en hooggekwalificeerde producenten in Europa, China en Zuid-Afrika met wie we langdurige relaties hebben opgebouwd op het gebied van internationale marktontwikkeling.
Rien Hendrickx CEO Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering
Jos de Wolf CEO Enraf-Nonius is marktleider in de wereld van fysiotherapie en revalidatie. Wij leveren producten en diensten van de hoogste kwaliteit volgens de meest geavanceerde technieken en stellen deze producten wereldwijd beschikbaar via ons uitgebreide, internationale distributienetwerk.
Koen Seynaeve CEO Het assortiment van Chocolate Boulevard is de ideale manier om kennis te maken met superieure Belgische bonbons. Probeert u het eens, of als u dat reeds gedaan hebt, verwen uw smaakpupillen opnieuw.
Stijn Ooievaar CEO Stork Promotional Products is een sublimatieprintfabriek in Thailand. Wij maken promotionele producten op maat met sublimatieprint. Uw ontwerp is eenvoudig online te maken op onze website. Creëer uw op maat gemaakte t-shirts, hoodies, jassen, gezichtsmaskers, canvas tassen, sportkleding en meer!
Andre Breuer CEO Recreational Thailand Biking biedt unieke fiets-, boot-, wandel- & riksja tours en excursies in Ayutthaya, Bangkok en Chiang Mai.
Alex Binnekamp CEO Alex werkte in Thailand als financieel en algemeen directeur voor verschillende bedrijven, totdat hij zes jaar geleden besloot Bumanco CFO Services op te zetten, dat met een persoonlijke aanpak zakelijke adviezen geeft over Europese- en Thaise belasting en accounting.
Martijn Bolhoeve CEO Gelegen in het centrum van Hua Hin dicht bij het historische treinstation. Prima guesthouse voor een voordelig en onbezorgd verblijf. Centraal gelegen met uitstekende shopping gelegenheden op loopafstand...
Gijs Lamers CEO Red Rose Holland heeft een grote collectie (zeldzame) Monstera, Philodendron, Epipremnum en andere aroids. Onze planten worden met liefde en aandacht gekweekt. We verzenden met alle benodigde documenten over de hele wereld. Wij doen alleen export.
Erik de Wild CEO Optimum nv werd in 2017 opgericht om de beste optische sorteerders te vervaardigen voor de voedingsindustrie. Met behulp van de nieuwste technologieën inspecteren onze sorteerders tal van losse voedselproducten zodat deze beantwoorden aan de hoogste voedingsnormen.
Blogdrip Content Marketing BREMIC CO.,LTD Heeft een applicatie ontwikkeld om online uw merk te versterken, via BlogDrip.com kunt u toegang krijgen tot vele niche blog websites waar u nieuws over uw bedrijf kunt publiceren en zo uw merk zichtbaarheid vergroten. Neem eens een kijkje op https://blogdrip.com
Okko Sprey Eigenaar Je kan bij ons terecht voor Thaise afhaal, Sushi en lekkere Oosterse snacks!
Neerpelt (B)
--