Werkplek huren op “de 4e Verdieping in centrum Bangkok ”?

“de 4e Verdieping” is een gezellig kantoor voor Nederlandse ondernemers en startups in het centrum van Bangkok. De kantoorruimte zit boven het bekende Mascotte kantoor,  op loopafstand van Krung Thonburi en Wong Wian Yai metro stations en  heeft een Nederlands sprekende beheerder met kennis van zaken.

Er zijn steeds meer kleine en middelgrote Nederlandse bedrijven die zich in het buitenland willen vestigen. Vooral Azië is erg populair, omdat de economie daar groeit. Als u zich in Thailand wilt vestigen, is dat een grote stap. MKB-Thailand kan daarom uitkomst bieden. Via ons kunt u namelijk voor kortere of langere periode een werkplek huren die van alle gemakken, diensten en ondersteuning voorzien is. Omdat dit gepaard gaat met een beperkte investering en de nodige begeleiding, is dit een veilige tussenstap, waarbij alle hulp wordt geboden.

 

Ook voor ondernemers gevestigd in provincies buiten Bangkok is de 4e Verdieping een uitkomst. Bijvoorbeeld voor het ontvangen van een zakenrelatie tijdens een bezoek aan Bangkok of gewoon een werkplek voor een dag bij een tijdelijk verblijf in de grote stad.

We proberen met de 4e Verdieping de beste omgeving te creëren om een bedrijf te starten of uit te breiden. De sfeer is ongedwongen en mensen die bij ons huren zijn altijd bezig met vernieuwende of inspirerende dingen en zijn ook altijd bereid om iemand te helpen.

Een werkplek huur je voor jezelf of voor je bedrijf. Je hebt hier genoeg plek voor je spullen en extra apparatuur zoals een beeldscherm.

Andere voorzieningen

 

Naast goede spullen voor je werkplek en goed internet is er is een printer en kopieermachine. Er is altijd koffie, thee, water aanwezig en je kunt eigen drank of lunchpakket koelen in de gezamelijk koelkast.

Sociaal en evenementen

 

Zo nu en dan is er een borrel op de 4e Verieping of boven op het dakterras. Verder organiseren we regelmatig leuke evenementen. Soms inhoudelijk met sprekers, soms gewoon voor de gezelligheid. Je kunt altijd een keer komen kijken, proefwerken of meelunchen!

Wat kost dit aantrekkelijke concept?

 

MKB Thailand heeft geen winstoogmerk, maar de activiteiten moeten wel kostendekkend zijn. Bovendien moet er liquiditeit ontstaan voor investeringen. Binnen die kaders wordt een zeer aantrekkelijke prijsstelling uitgewerkt. Hoe meer geïnteresseerde ondernemers zich melden, hoe goedkoper wij de faciliteiten kunnen bieden. Interesse? Neem dan contact op met Martien Vlemmix, initiatiefnemer en voorzitter van MKB Thailand, via +66 (0)901 015 470, of info@mkbthailand.com