MKB avond/ Thailand Zakelijk op 20 juni. In Bangkok.

De dag waarvan je wist dat ie ging komen: de Dutch MKB borrel in The Hangover in Bangkok. Dit keer op donderdag 20 juni. Er is geen andere avond waar gezelligheid en werk zo gemakkelijk in elkaar overgaan. De laatste nieuwtjes, wetten van Meden en Perzen, je hoort ze bij MKB. Oude vrienden en nieuwe ondernemers, die zie je bij MKB. Tot de 20 e!

MKB avond/ Thailand Zakelijk in Hua Hin op 19 JULY.

Bijzonderheden volgen.....


MKB avond/ Thailand Zakelijk op 25 juli. In Bangkok.

Gaat het weer kriebelen? Gelukkig is op donderdag 25 Juli weer de Dutch MKB borrel in The Hangover in Bangkok. Ontmoet oude bekenden en toekomstige oude bekenden. Het is de perfecte avond om andere Nederlandse ondernemers te spreken, ervaringen uit te wisselen, nieuwe mensen te leren kennen en, heel belangrijk, ouderwets gezellig bij elkaar te zijn. Niet vergeten, nu opschrijven! 

 

MKB avond/ Thailand Zakelijk op 22 aug. In Bangkok.

Op donderdag 22 aug. is weer de Dutch MKB borrel in The Hangover in Bangkok. Een goed moment om nieuwe ondernemers te leren kennen en bij te praten met oude bekenden. Er mag gelachen worden, want alhoewel we elkaar helpen, ondersteunen en samen ervaringen uitwisselen, is gezelligheid van levensbelang. 

 

Wil je lid worden? Dat kan ook op de netwerkborrel. We vertellen je er dan graag alles over. Met een Servicedesk Abonnement (2.500 baht per jaar) ben je altijd welkom op onze borrels en mag je een presentatie geven over je bedrijf of product, je kunt mee op onze bedrijfsbezoeken en digitaal advies vragen. Bovendien heb je er meteen veel enthousiaste collega-ondernemers bij.